Imate gozd ali zemljišče, na katerem potrebujete eno od naših storitev?

Posek & spravilo lesa

Gozd je zapleten ekosistem, ki sestoji iz živih (drevesa. grmičevje,…) ter neživih (tla,voda,kamnine,…) dejavnikov in predstavlja kar 60% porvšine Slovenije.

Potrebujete posek ter spravilo lesa? Bodisi zaradi potrebe po lesu bodisi zaradi napada podlubnikov? Ali raznih drugih dejavnikov kot so žledolom, vetrolom ter snegolom?

posek in spravilo lesa

Potem ste na pravem naslovu. Namreč naše podjetje izvaja klasično in strojno tehniko poseka in spravila lesa.
Pokličite nas ali nam pošljite povpraševanje in dogovorili se bomo za ogled terena v najkrajšem možnem času. Na ogledu se bomo dogovorili o ceni storitve, okvirnem času izvedbe del, načinu dela, možnih izgradnjah gozdnih prometnic; skratka vse, da bo delo opravljeno kakovostno, zanesljivo in hitro.

Košnja, zavijanje  & baliranje

Travnik je s travo poraslo zemljišče. ki se kosi večkrat letno & ekostistem, v katerem najdemo razne trave, zelišča in žuželke.

Ste v stiski s časom ali pa nimate svojih strojev in potrebujete košnjo trave? Posledično tudi zavijanje pokošene trave? Mogoče tudi baliranje v okrogle bale?

services-tabs-139154408

 

Ureditev okolice, mletje kamenja & štorov

Urejena okolica je prava paša za naše oči. Ne samo da pomirja nas ljudi temveč pripomore tudi k boljšemu bivanju nas in vseh drugih živih bitij v njej.

Vam grmovje zastira pogled? Ali pa vas moti štor posekanega drevja? Si želite nov parkirni prostor? Spremeniti zaraščeno površino v urejeno?

 

 

Izdelava gozdnih cest & vlak

Prometnice predstavljajo pomembno vlogo v našem vsakdanu. Brez njih praktično ne moremo priti iz enega kraja v drugega ali pa priti na željeno delovišče.

Potrebujeto pripravo tal za nov asfalt? Mogoče prenovo in utrditev gozdne ceste ter ureditev odvodnavanja? Ali pa novo pot ali gozdno vlako za dostop na delovišče?

 

Pridobite ponudbo še danes

  IME *

  PRIIMEK *

  E-POŠTNI NASLOV *

  TELEFON

  ZADEVA

  KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

  Z uporabo kontaktnega obrazca se strinjate z shranjevanjem in obdelavo Vaših podatkov po GDPR.